lördag 21 februari 2009

Hemma igen!

Det är helt sjukt så konstigt det känns att vara hemma redan. Tre veckor kan jag berätta gick jätte fort. Jätte kul att vi haft ialla fall. Fint väder typ hela tiden.

Vi hade lite otur med hemresan, kommer till incheckningen i god tid, då säger personalen att vi har kommit fel dag, en dag försent. Snacka om att man blev chockad och helt nervös för hur vi skulle komma hem. Dom skickade oss vidare till standby. Hon sa att allt var fullbokat hela dan och att vi skulle komma tillbaka 2350. Så vi satt och tittade på folk i fyra timmar, nervösa och oroliga för att vi skulle få resan jorden runt innan vi kom hem. Runt 2320 gick vi tillbaka till standby och frågade hur det hade gått. Hon klinkade in på datorn och ber oss checka in väskorna snabbt. Utan att säga var planet går och när.
Vi hade sån jäkla tur så vi fick två platser på ett direktflyg till Köpenhamn. Vi sprang igenom hela flygplasten, hade ca 10minuter på oss till gaten. Då ska ni veta att jag var glad, nästan så det kom en glädjetår hehe. Vi hade ju lika bra kunnat sitta på flygplatsen hela natten och vänta.

Vi var framme i Köpenhamn klockan sju imorse svensktid. Har packat upp, sovit lite, ätit och tvättat alla kläderna.

I nästa inlägg ska det bli lite bilder. Äntligen ska ni få se hur vi har haft det!!!

Inga kommentarer: