onsdag 30 november 2011

måndag 28 november 2011

Helgen.

Jag har haft en jättemysig, lugn helg. I fredags träffade jag ju Mille, hade mys framför tvn resten av kvällen.. Lördagen började med sovmorgon. Vid tre åkte vi ner till Marcus föräldrar. Tvättade och fikade. Sen lånade vi med oss bilen hem. På söndagen var det dags för lilla olivias dop. Hon var så duktig. Hon tyckte nog det var riktigt kul att bli döpt, hihi:) Av oss fick hon en sparbössa, hoppas hon kan få användning av den;) jag har massa söta bilder men ska först kolla med Linda om jag kan lägga in nån!!:)
Efter jobb ska jag träffa Jannice för lite fika. Trevligt!!

Jag beställde en parfym till mig i en till Karolina för halva priset. Gött!

fredag 25 november 2011

Fredag!!

Idag har jag träffat Mille i stan. Det blev mysig fika och lite shopping! Jag behövde ju framförallt en klänning till dopet på söndag. Men Mille hade med sig en klänning som visade sig passade mig bra! Den blir det. Passar perfekt med tanke på att det var jag som övertalade henne att köpa den från början, hehe!!
Det var jättemycket folk i stan. Såklart, löning!! Helt galet var det. Ni skulle sett systemet på hansa, uh! Träffade bl.a. tre arbetskamrater också..
Nu blir det fredagsmys framför tvn.. Såå härligt.

torsdag 24 november 2011

Middag!

Idag var det jag som stod för middagen här hemma. Jag gjorde en supergod "laxröra" med pasta. Blev bättre än väntat:)

onsdag 23 november 2011

Blogga, wow!!

Jag är ju så jäkla kass när det kommer till mobiler o datorer.. Som en 70åring ungefär. Vilken tur då att jag har så underbara vänner som kan hjälpa mig!!:) hihi! Syftar klart på kära Linda som nu har visat mig hur jag kan lägga in bilder via mobilen! Yeahy!! Så nu kommer här lite bilder från dom senaste dagarna!!

söndag 13 november 2011

Senaste dagarna...

Äntligen har jag möjlighet att lägga in lite bilder, på Milles dator! Här kommer ett bildregn!

















onsdag 2 november 2011

Hallå alla glada!

Både igår och idag har jag legat hemma i feber och förkyldning. Uh så jäkla trist! Trodde det skulle kännas bra idag men där hade jag fel. Det känns som om huvudet ska sprängas. Jag som aldrig brukar ha huvudvärk..

På tal om något annat, vår datasladd gick ju isönder för ett bra tag sedan. Den har varit tejpad några veckor innan jag kom iväg till stan för att köpa en ny. Det visade sig att den nya sladden funkade inte!!! 500kr.. Men jag kunde lämna tillbaka den sån tur var.
Meeen i helgen då har vi fixat så vi får både en ny sladd och nytt batteri. Den kommer ju bli som ny, förhoppningsvis.. Anledningen till att jag skriver om detta är för att jag kan ju inte blogga normalt. Jag kan nämligen inte lägga in bilder på datan jag sitter vid nu. Och det är ju inte så kul att blogga utan bilder! Enligt mig!