måndag 31 januari 2011

Veckan som gått.

Förra veckan var jag uppbokad till max kändes det som. Tisdag tvättning hela kvällen. Onsdag var jag på vipkväll på H&M där Elin Kling också befann sig. Torsdagen kom Mille och mamma på besök. Det blev mat och kaffe. Fredagen var det tjejmiddag hos mig. MASSOR av god mat blev det. Lördagen var det Landins 25års fest! Det var en superkul kväll. God mat och bra sällskap. En runda på Skeppsbron blev det också.
Köpte en kofta på vipkvällen bla. Det var ju 20% vilket är ganska bra när det redan är billigt.
En blus har inhandlats på Gina tricot.

Nya inneskor att ha hemma. Det var på tiden.

Elin Kling i sin egen designade klänning.

Det var mycket folk på H&M. Det bjöds på vin, dricka och plockmat.

Friterad mat på tjejmiddagen.

Lördagen.

Vi fick hem vår nya tavla idag!=)

söndag 23 januari 2011

Min helg.

Fredagen spenderades i Höllviken. God mat sen däckade jag framför tvn. På lördagen kom brorsan förbi. Vi kollade på tv, käkade godis och tog det lungt! Idag har jag inte så stora planer mer än att jag tänkte städa lite, möjligtvis gå en runda.
Men nu blir det kaffe och Rachel Zoe.
.Ny kofta.
Soligt i torsdags.

tisdag 18 januari 2011

Helgen som gått.

Fredagen spenderades nere i Höllviken med mat och drinkar. På lördagen runt lunch träffade jag Linda på Mobilia, fikade och pratade en massa. Sen åkte jag o Mille till IKEA och köpte lite småsaker som behövdes. På söndagen åkte jag ner till Höllviken igen för att lämna en bil, handla på Toppen och sen åka hem med Marcus.
Jag o Mille köpte macarons i torsdags.
Köpte en ny tröja på rea, 49kr.

Helgläsning.

Kaffe måste man ju ha!


Från söndagen.

söndag 9 januari 2011

H&M.

Jag beställde ju lite vårnytt från H&M som jag hämtade ut idag. Fick skicka tillbaka ett par shorts som var för stora så dom satt inte alls bra och en klänning som dom sytt fel, så typiskt. Men det blev två par ballerinaskor och ett linne.

lördag 8 januari 2011

Tillbakablick..

Min kamera glömdes ju bort hos mamma den 25e. Så därför får jag lägga in lite bilder från min jul nu. Bättre sent än aldrig..
Julafton.


Marcus och Olivia.

Joel och Micke.

Mille och Lucas.

Lördagen.

Idag har vi först varit på Ilva och hämtat ett fåtöljbord som vi hade beställt. Sen blev det storhandling på Willy´s. Kvällen har sedan bestått av mat, vin och film. Marcus fick ett vin på jobb som vi testar idag. Supergott faktiskt!

Rabl.

torsdag 6 januari 2011

Ledig dag!

Idag har jag vandrat runt i stan med Mille. Vi hittade inte mycke, det finns mest tråkig rea kvar överallt. Vi provade ett nytt café. Det var gott med alldeles för trångt. Tråkigt när dom trycker in så "många" bord och stolar på liten yta. Sen blev det efterrätt på Espressohouse.
Mille åt en räkbagel.
Och jag åt gulaschsoppa.

onsdag 5 januari 2011

Avundsjuk!!

Jag kan bara inte förklara hur enormt avundsjuk jag blir när jag läser massa bloggar. Känns som alla är utomlands i värmen, stränderna, shoppingen och lugnet. Faaan jag viiiiiill också. Är det någon som har glömt mig?! Hade kunnat göra mycket för lite värme nu!!!=)



Lite tillbakablickar för att det ska kännas bättre...eller värre!!!!!?

Onsdagen..

Today har det varit jobb. Rätt så lungt nu när det fortfarande är såna mellandagar. Imorgon är jag ledig och det är jag glad för. Ska träffa syrran och gå i stan! Hoppas på nån mysig fika.

lördag 1 januari 2011

Nyårsafton 2010!

Nyårsafton började med att krångla. Vi fick såklart inte tag i någon taxi! Men sån tur var så hade ett av paren en bil så det slutade med att vi fick ta den dit. Väl på plats var vi ca 15pers. Förrätt med gravad lax, varmrätt blev kött, duchessepotatis och bearnisesås. Efterrätten åt vi kl 1.00=) En supergod kladdkaka med smak av mint! Vi lekade även julklappsleken men tyvärr vann jag inget. Marcus vann ett paket panodil.
Kl. 5.00 blev alla avsläppta på Snabbt & gott där det handlades fyllemat/frukost haha=)
En kul nyårsafton!!
För första gången köpte vi riktig champange.
Nyårsfixade naglar.

Redo för party! Väntar på dom andra.



Fluffig klänning med hjärtstrumpbyxor!