torsdag 25 mars 2010

Vip-kväll.

Ikväll skulle jag och Mille egentligen på vip-kväll på Topshop i Lund! Men vi är båda sega och känner inte riktigt för det. Det hade varit kul men samtidigt som jag aldrig hittar nåt på Topshop. Speciellt inte i Lund, det är så litet.

Sushi!

Idag har jag haft en lugn och skön dag. Jag var först på biblioteket med pappa och skrev ut ett papper som jag behövde. Sen körde vi till Höllviken och handlade lite. Sen blev det en runda i det fina vädret. Förutom blåsten så kändes det verkligen som sommar!
Till lunch fick jag och Mille för oss att vi skulle göra sushi. Vi trodde verkligen inte att det skulle bli speciellt gott, men det blev det! Smakar som vilken sushi som helst!=)
Inget mästerverk, men gott.

onsdag 24 mars 2010

Lilla Anthon!

Idag har jag och Sandra varit och hälsat på hos Camilla och lilla Anthon! Det var jätte kul och spännande att äntligen få se honom. Världens sötaste bebis!
Jag och Sandra la ihopa till en present, det blev två body med strumpor från Tommy Hilfiger och en liten leksak som han kanske kan ha användning för snart!
Body till sommaren!
Camilla och Anthon öppnar presenter!

Sötis!

En snäll liten kille!

lördag 20 mars 2010

En rolig sak.

Jag blev jätte glad igår när jag gick in på min mail. Jag hade fått ett mail från en skolsekreterare från slottsstadens och mellanhedens skola! Hon ville ha mitt nummer, då hon ska ringa mig i veckan!!! Spääänndende! Det är inte ofta sånt händer!! Jag är riktigt nyfiken på vad hon ska säga.

Ps. På onsdag ska jag äntligen få se Camillas lilla son!!

fredag 19 mars 2010

Jag har sagt upp mig.


Efter mycket om och men så har jag idag sagt upp mig på Teddy&có. Chefen tog det väldigt bra och sa att hon förstod. Och alla jag jobbar med höll med mig om att jag gjorde rätt beslut. Jag kan ju inte vänta hur länge som helst på att se vad som händer. Jag hade iså fall hoppats på att det skulle hänt något nu på dessa tre månaderna.. Så nu blir det jobb på Ljungklockan igen, tills jag får nåt annat. Ska söka mer förskolor och möjligtvis nåt butiksjobb..
<----En tråkig dagens!!!=)

torsdag 18 mars 2010

En torsdag!

Idag har jag varit och jobbat, 7-15. Efter jobb åkte jag hem till pappa, där brorsan var på besök! Nu har jag precis knaprat i mig kött, pommes och vitlöksdip! Mumsigt var det.
Nu blir det tv-tittande med syrran tills Marcus kommer!

Måste visa upp vår nya fina tv-bänk. En mycket konstig bild eftersom det fortfarande står i Marcus poolrum. Men vänta bara, jag tror den kommer bli perfekt i vardagsrummet!

söndag 14 mars 2010

Bloggfest!

Igår var det bloggfest på Båten. Festen var arrangerad av Henrietta och Rebecca. Jag tycker dom hade fixat och gjort kvällen super lyckad. Kvällen började med mingel och en grönsaksbuffe med dipa. Senare hade dom en tävling då det gällde att veta så mycket som möjligt om värdinnorna.=) Vinnarna fick fina priser, andra priset var en hårfön från obh nordica. Inte fel alls!!
Vi blev bjudna på två drinkbiljetter, cupcakes och goodiebags!
Trevliga tjejer vid mitt bord.
Söta cupcakes!
Goodiebags!

Mmmm god cupcake.

Jag, Linda och Annelie.

onsdag 10 mars 2010

Onsdag.


Idag har jag varit i stan en stund och träffat Mikaela. Vi tog en kaffe på Barista och snackade om allt som hänt på sistonde! Det var ju ett tag sen. Efter fikan åkte jag och Marcus inom lägenheten och hämtade post.

söndag 7 mars 2010

Jobbsöndag.

Idag har jag jobbat morgon tillsammans med Annelie. Trevligt att få sällskap på tåget både dit och hem, hehe=)
Dagens klädsel, tunika från Lindex och sjal från HM.


Några klunkar cappucino.

lördag 6 mars 2010

Köpa eller inte köpa?!

Nu har jag precis ätit en brakfrukost! Det blir lite Simpsons sen ska jag göra mig klar! Jag jobbar kväll idag 15-20. Ganska nice tid ändå.

Jag testade en jacka på H&M som jag är grymt sugen på. Den kostar bara 299kr. Vilket kap. Syrran har redan köpt en och jag borde också göra det om jag ska ha en, för dom lär ju ta slut snabbt!

torsdag 4 mars 2010

Bio.

Igår kväll gick vi på bio på Entré. Vi såg Avatar i 3D. Marcus har velat se den hur länge som helst. Jag tyckte den var sådär. Jag fattar inte hur man kan göra en film så lååång. Men men folk gillar visst den. Den var ju klart jätte bra gjord.

Jag köpte en sjal i onsdags som jag tycker är jätte fin!
Sjalen och ett diadem som jag haffade på valen igår!

Idag ska jag jobba kvällen 13-21.
See you tomorrow!!=)

onsdag 3 mars 2010

Onsdag.

Idag har jag och Mille spenderat halva dagen på valen i trelleborg. Hon skulle hitta nåt att ha på sig till 100dagars festen ikväll. Men det visade sig att det inte var så lätt att hitta nåt! Till slut blev det en kjol och halsband. Själv köpte jag bara ett diadem.
Jag kan också berätta att jag hatar Trelleborg, uhh vilken hemsk stad. Knäppa människor och en jäkla massa hund skit överallt!! Sååå jävla äckligt!!

måndag 1 mars 2010

Veckan börjar inte alltid så bra..

När jag vaknade imorse så mådde jag inte alls bra. Jag blev tvungen att ringa Tine klockan halv sex på morgonen, det kändes inte bra alls. Men men, vad gör man?!
För mig blir det en lugn dag, cappucino och lite Elle läsning!