söndag 28 februari 2010

Söndag.

Min söndag har bestått av mys och god mat. Vi gjorde en thairätt med cashewnötter till lunch. Supergott blev det. Till efterrätt blev det en tårtbit.

Lördagen.

Igår blev det först stan och lunch med Helena. Hon hittade en massa fina grejer! Själv hade jag bestämt mig för att försöka låta bli att handla.=)
På kvällen var det inflyttningsfest hos Marcus. Efter mycket om och men bestämde jag mig för att var nykteriskt och köra in. Och det är jag ganska glad för idag, hehe. Festen var enligt mig jätte lyckad och kul!

Det blev helsvart för mig!
Mille, Marcus och Jesper.

Marcus vänner som var partysugna.

Marcus och Marcus!!=)

tisdag 23 februari 2010

Tisdag.

Idag tycker jag att jag har varit flitig, hihi. Har handlat lite med pappa, duschat och tvättat lite kläder! Duktiga Malin!=)
Ikväll blir det det film med Marcus (om jag kan hålla mig vaken). Förhoppningsvis blir det bröllops fotografen. Jag har höga förhoppningar på den eftersom jag älskar smala sussie. Har sett den tusen ggr.
Starbucks= blää. Baresso=mmm!!
Hahaha, har kommit på att baresso har riktigt gott kaffe. Tyvärr ligger det utanför flyplatsen. Dom skulle bytat med starbucks.

måndag 22 februari 2010

Koftan.

Jag fick tag i syrrans kamera och kunde äntligen visa min nya kofta!
Detaljerna på armbågarna.


Tjugoandra februari.

Nu har jag bokat klipptid, shooho!! Ska bara klippa topparna men det är kul ändå.=) För första gången på säkert fem år så ska jag gå till någon annan än Mia. Hon hade ingen tid som passade mig så det blev på salong harmoni. Ska prova Milles frisör.
Skulle egentligen vara ledig på onsdag men det var tjej som inte kunde jobba då så jag får jobba på onsdag och vara ledig på torsdag istället. Det ser jag verkligen framemot. Först frisören sen stan med Mille.

lördag 20 februari 2010

Lördag.

Nu har jag precis kommit hem efter en jobbdag med Helena, alltid trevligt!=) Nu ska jag kolla lite på tv med syrran, sen lägger jag mig nog tidigt!
Jag skulle ju lägga in en bild på Burberry koftan. Men tyvärr är batteriet på kameran slut, så det gick inte. Har laddaren i stan. Skit!

fredag 19 februari 2010

Burberry!


Man blir ju så himla sugen på alla kläder när man jobbar i butik. Efter en liten övertalning av Helena, hihi*. Så blev det en kofta. Får man halva priset så..=)

About me.

Nu är det mini helg för mig. Ledig till imogon kl 3 hahah!! Ikväll blir det film och mys. Och imorgon en efterlängtad sovmorgon.
Vi fick reda på att dom ska stänga av vattnet i lägenheten hela nästa vecka. Det innebär att vi får bo kvar i Skanör. Jag längtar så fruktansvärt tills allt är klart med stambytet, så man bara kan bo där och slappna av. Utan att behöva packa sina grejer och flytta hit och dit.

torsdag 18 februari 2010

onsdag 17 februari 2010

Accessoarer.

Find me on Polyvore


Snygga accessoarer!! Miu miu väskan har jag velat ha jätte länge!!=)
(Tyvärr kunde jag inte göra bilden större)

Leeedig!

Såå jäkla skönt det var att få sova lite extra länge idag!!=)
Nu ska jag sminka mig lite sen ska jag passa på att åka förbi Ingemar. När Marcus mobil ringer måste vi åka in till lägenheten för då kommer det en kille som ska fixa bredbandet. Ska bli skönt att få igång det. Bara trist att gå och vänta hela dan på att han ska ringa...

tisdag 16 februari 2010

Tisdag.

Äntligen hemma!! Denna veckan bor vi nere i skanör några dagar, då dom håller på med stambytet. Drygt! Dom ska tydligen hålla på med olika saker i lägenheten från och till i fyra veckor.
Idag har jag jobbat 7-15 som vanligt. Imorgon är jag ledig och det ska bli riktigt skönt att få sova lite. Har lite olika tankar om vad jag ska göra imorgon. Jag ska ialla fall passa på att åka inom Ingemar och se hur det går för honom. Funderar på att kolla om det finns klipptid oxå..?! Förmodligen inte.


Dom fina stövlarna jag köpte för ett tag sen, har ju inte kunnat visa dom!!=)