lördag 28 februari 2009

Lördag!

Igår var det biljardkväll/födelsedagsfest för Camilla på Interpool i Malmö. Det var jätte kul att träffa alla, som vanligt. Det hinner hända mycket mellan varven, hehe, Sandra hade bla köpt häst.
Bilder kommer upp imorron.
Nu ska jag göra mig klar inför nästa födelsedagsfest som är för Fredrik.

onsdag 25 februari 2009

Tillbaka i verkligheten.

Ja, då har man börjat jobba igen och allting är som vanligt. Har packat upp varor nästan hela dan. Och mer blir det imorron.

Blev irriterad på en gubbe som frågade om jag hade suttit i baren hela resan för att han inte tyckte jag var tillräckligt brun. Lack man bli när man har kämpat och försökt få lite färg i över två veckor...grr!!
Nä, jag kan knappt bli brun för fan. Inga pigment för det.


Dagens lunch.

tisdag 24 februari 2009

Tjoho..

När vi kom in till stan så åt vi lunch direkt på Graffiti. Bakad potatis med kryddsmör, mums..
Jag kom på att jag skulle köpa lite grejer på Pärlshopen. Jag har velat ha ett sorts armband jätte länge. Skulle köpa det men kom på att det hade varit roligare att göra det själv.
Köpte lite oväntat även en present till Camilla.
Dagens klädsel.


Armbanden jag gjorde när jag kom hem. Gillar dom med peacemärke mest.

Redo för shopping.

Idag blir det stan med Mille. Ska in och se om jag kan hitta några födelsedagspresenter också. Har verkligen ingen anning om vad jag ska köpa.
Förslag??

Thailand del 4.

Jag gungar på Koh Laoya.

Koh Laoya.


Marcus och jag.

Koh Laoya var en riktigt fin ö.

Koh Mak.

Det hade helt klart varit värt att stanna någon natt på Koh Mak. Där var jätte fint.

Koh Kradat.

Koh Kradat.

Vi gick själv runt på stranden och letade upp det finaste stället på Koh Kradat.
Sen åkte vi runt den lilla ön och kollade hur det såg ut.

Grymt fin bild tycker jag. Tog den på Koh Wai.

Fishing Village. Alla hus står på vattnet.

Lite speciellt att gå runt och titta.

Lonely beach.

Hotellrummet på Lonely beach.

Den underbara poolen.
Det kommer en sista del till av Thailand.

måndag 23 februari 2009

Lugn måndag..

Guud vad skönt att vara ledig idag. Känns helt speciellt och annorlunda när man är ledig och alla andra är i skolan och på jobbet. Göött! Har inte gjort så mycket änsålänge. Städat lite på rummet vilket verkligen behövdes. Och nu sitter jag här och värmer mig med en varm kaffekopp.
Marcus slutar redan 12, så då åker jag förmodligen hem till honom ett tag.
Hade tänkt att sola lite för att fösöka hålla kvar brännan liiite ialla fall. Ska ju trots allt på två födelsedagsfester i helgen. Ska bli super kul.
Camillas fest på Interpool i Malmö på fredagen och Fredriks födelsedagsfest på lördag.
Jag är laddad!! =)

söndag 22 februari 2009

Thailand del 3.

Chang Buri. Lyx hotellet som kostade runt 1400kr natten.

Vårt fina rum med terrass och pool utanför.

Jag, med White Sand Beach i bakgrunden.

Poolen.
Marcus med en god vattenmelonshake.

Poolen utanför rummet.
Terrassen.

Jag på Sabay bar.
En mysig bar på stranden.

Tjoho!!


Några tjejer som uppträdde.

Stan!

Idag blev det en runda på stan med Mille. Köpte en tröja på gina tricot. Sen möte vi upp Linda på mobilia, drack kaffe och snackade! Äntligen fick vi ses.
Dagens outfit.
T-shirt, jeans, väska och armband från Thailand.=)

Helt galet vad håret ser ljust ut. Känns som att det har blivit ganska blekt.

Thailand del 2.

Rummet på Chang Buri.
Mys på balkongen.

Poolen.

Pannkakor måste man ha såklart.

En god thailändskrätt, grönsaker, kyckling, cashewnötter och ris.


Thailand del 1.

Eftersom jag har 359 bilder på kameran så kan jag bara inte välja ut fem stycken att visa. Så jag får göra olika delar, så får ni se fler bilder. Det är väl alltid kul med bilder??



Hotellet i Bangkok. The Dawin.

Poolen på hotellets tak låg precis brevid vårt rum.

Utsikt över Bangkok.

Jag på roliga och stora MBK.

Buddhastaty som folk gick och bad till.

Marcus mitt i smeten.

lördag 21 februari 2009

Hemma igen!

Det är helt sjukt så konstigt det känns att vara hemma redan. Tre veckor kan jag berätta gick jätte fort. Jätte kul att vi haft ialla fall. Fint väder typ hela tiden.

Vi hade lite otur med hemresan, kommer till incheckningen i god tid, då säger personalen att vi har kommit fel dag, en dag försent. Snacka om att man blev chockad och helt nervös för hur vi skulle komma hem. Dom skickade oss vidare till standby. Hon sa att allt var fullbokat hela dan och att vi skulle komma tillbaka 2350. Så vi satt och tittade på folk i fyra timmar, nervösa och oroliga för att vi skulle få resan jorden runt innan vi kom hem. Runt 2320 gick vi tillbaka till standby och frågade hur det hade gått. Hon klinkade in på datorn och ber oss checka in väskorna snabbt. Utan att säga var planet går och när.
Vi hade sån jäkla tur så vi fick två platser på ett direktflyg till Köpenhamn. Vi sprang igenom hela flygplasten, hade ca 10minuter på oss till gaten. Då ska ni veta att jag var glad, nästan så det kom en glädjetår hehe. Vi hade ju lika bra kunnat sitta på flygplatsen hela natten och vänta.

Vi var framme i Köpenhamn klockan sju imorse svensktid. Har packat upp, sovit lite, ätit och tvättat alla kläderna.

I nästa inlägg ska det bli lite bilder. Äntligen ska ni få se hur vi har haft det!!!

söndag 15 februari 2009

Tjohooo allihopa!

Har exakt 12 minuter kvar pa internet..hmm.
Tankte beratta att vi har vilda apor som gar pa elkablarna utanfor hotellet. Inga sma apor iheller, jag har bild bevis. Och for nagon dag sedan blev jag atackerad av en stor spindel i hotellets korridor, ja Linda det ar sant! Den var inte liten heller. Marcus stannade for att han skulle kolla var det for for nat. Stor som en hand hoppade den mot mina ben. Jag skreck som fan och sprang. Det var det sjukaste jag har varit med om nar det galler djur.
Och odlor ska vi inte prata om, det kryllar ju klart av dom. Men det finns sana ovanliga stor som hanger lite har o dar...

Ja nu vet ni det, att jag gar pa helspann runt pa hotellet.
Imorron blir det sol och bad. Och ikvall formodligen en tripp till Kae bae.

fredag 13 februari 2009

Lonley beach!

Nu bor vi i Lonley beach, kan varken uttala eller stava vad hotellet heter.
Idag har vi varit ute pa en battur, akt runt pa 5 olika oar, snorklat och kastat bananer till apor!! Det var riktigt kul faktiskt. Akte ca 6 pers med speedboat.

Imorron ska vi aka och kolla pa en utsiktsplats, sen ligga vid poolen/stranden resten av dan! Hotellets pool ligger liksom precis pa stranden.

Nu har Marcus spring i benen!

torsdag 5 februari 2009

Chang Buri hotel!

Poolside villa blev det tillslut.
Skulle checka in pa vart efterlangtade hotell imorse, Kacha resort and spa. Men dom pastod att det inte var betalat o att vi inte hade natt rum som dom. Blev svin arg o bestiken, loggade in pa mailen dar jag har kvitto att jag har betalat, inte lite heller 4099kr..
Efter mycket om och men sa menade dom att de inte kan gora nat, det har blivit nat fel. Sa tillslut hittade dom rum pa hotellet som vi precis komfran, fast pa den lyxiga sidan typ 1400kr natten. Fullbokat i hela Whit sand beach.
Det var ju klart nice att komma dit, svin fint o lyxigt. Ni far kolla bilderna nar jag kommer hem. Nu aterstar det bara att fa tillbaka pengarna som jag payade pa det andra hotellet...grrr!

Idag har vi legat vid stranden/hotellet och chillat, brande mig ganska regalt igar sa det blev under parasol idag. Men det ar mysigt det med. Sen har vi gjort lite goda drinkar pa hotellrummet, Malibudrinkar..

Onska att ni var har allihopa!

tisdag 3 februari 2009

Koh Chang!!

Idag kom vi till Koh Chang efter en bil resa pa 4 timmare och en halv timmes batresa. Hotellet som vi bor pa nu heter Chang Buri resort and spa. Vi har tva natter har, sen vidare till Kacha hotell. Gangavstand dit..
Idag har vi inte hunnit med sa mycket mer an att resa hit, kakat en god lunch pa hotellet. En thailandsratt, ris, kycklig och gronsaker i en god stark sas..

Imorron blir det nog lungt vid poolen, lite solning. Sen pa torsdag eller fredag ska vi aka o snorkla och kolla in oarna har runt omkring.

Nu ar det dags for en pina colada i baren!

See you later.